MERLE MEGMONDJA

Bemutatkozunk

2016. május 02. 14:37 - morgen hart

MERLE

Merle műfaját tekintve amigurumi vércsirke. Eddigi rövid élete során fotó- és gasztrobloggerként járta a világot, s facebookon osztotta meg élményeit. Most eljött karrierépítésének következő állomása: egy blog arca lesz. Folytatja eddigi tevékenységeit, ám már szöveg is jár a csirke-highlife bemutatásához. Bónusz, hogy a blog íróinak is van speciális érdeklődési köre, így igen változatos témákat hoznak majd. Lesznek állandó rovatok, és ötletszerű benyomások is leképeződnek. Merlének fontos a minőség és az olvasók, így ügyelni fog rá, hogy rendszeresen frissüljenek a tartalmak az általa képviselt blogon. Kövessétek!

p7230058.JPG

 

A blog írói:

MORGEN

Huszonéves, nőnemű, enyhén grafomán építész vagyok, akit körülbelül ezerhatszáznyolcvannégy dolog foglalkoztat egyszerre. Persze ezt nem fogom mind megírni.
A fő profilom a könyvkritizálás lesz (ennek előzménye az Olvasópróba-blog, linkjét az oldaldobozban megtaláljátok), de a közös rovatokból is aktívan kiveszem majd a részem. Érdeklődésem egy másik fókuszpontja a különféle kézimunkákra irányul, ezt szintén egy másik blogon dokumentálom, az oldaldobozban ehhez is találtok zsupszkulcsot.

Talán csak nekünk izgalmas, de reméljük nektek is, hogy a párommal ez az első közös "vállalkozásunk". Én azért vagyok kíváncsi a megvalósulásra, mert kiderül, hogy egy ismeretlen pályán hogy tudunk együtt működni, és talán egymást is jobban megismerjük. Ti, kedves olvasók azért járhattok ezzel jól, mert egészen extrémen különböző dolgok felé (is) irányul az érdeklődésünk, így nem fogtok ránk unni. Az meg csak a bónusz, ha éppen ugyanazt a témát látjátok férfi és női szemszögből feldolgozva. Jó lesz. :)

enik_2_160424.jpg

 

GREFFI

Hosszú, nagyon hosszú ideje vajúdom azon, hogy miképpen is mutassam be magam... Rengeteg ötletcsíra jutott eszembe, ám végül életképtelenség okán elvetélt mind, hogy úgy ne mondjam: egytől-egyig hamvába holt ötletnek bizonyult. De valamit azért mégis kéne ide írni... Azért különösen nehéz bármit kitalálni ide, mert, akik ismernek, azok már tudják, amit ideírnék, akik meg nem ismernek, azoknak nagyjából lényegtelen, hogy ezen sorok egy középkorú kétgyermekes családapa és iskolagondnok, vagy magát fiatalnak gondoló pályaelhagyó újságíró, esetleg egy nyugdíjas múzeumi teremőr, netán érettségi előtt álló ballagó véndiák klaviatúrájából törnek elő. 

Azt hiszem, a lényeg, hogy ezen blogon található irományokat szívből és szeretettel fogom prezentálni ilyen-olyan rendszerességgel - legyen szó bármiről is. Az meg csak a non-plus ultra, hogy közösen fogunk okoskodni. Itt jegyezném meg, hogy ez nekem is egy egészen új tapasztalat, mert ilyen blog készítésében még nem vettem részt. Remélem, nem csak én várom izgatottan, hogy mi fog belőle kisülni! :)

akos_3_160424.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mememo.blog.hu/api/trackback/id/tr108662014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása