MERLE MEGMONDJA

Az ABC leszámolásról

2016. május 02. 14:30 - morgen hart

Bevezetés

Kétheti rendszerességgel visszatérő rovatunkban érdekes gondolatkísérletben veszünk részt, s erre invitáljuk az esetlegesen felbukkanó olvasóinkat is. Alkalomról alkalomra haladunk előre az ABC-ben, átgondoljuk, hogy az adott betű kapcsán mi a legmeghatározóbb dolog az életünkben, s körüljárjuk kissé a témát.

Így önismeretben is ugrunk egyet-kettőt, időnként talán meg is lepődünk az eredménytől, s páros-blog lévén egymásról is többet tudunk meg. Izgatottan várom a felbukkanó témákat - ugyanis egyelőre egy kezemen meg tudom számolni, hány betűnél tudom biztosan, hogy miről fogok írni.

Reméljük, csatlakoztok hozzánk ebben a kutatásban. Akár csak magatokban, egy pohár bor mellett, de kedvetek szerint meg is oszthatjátok hozzászólásban a saját szavatokat.

.
.
.

Utóirat: A cím bármiféle hasonlósága egy Agatha Christie-regény címével kizárólag a véletlen műve.

Szólj hozzá!
Címkék: rolunk hetkoznap

A bejegyzés trackback címe:

https://mememo.blog.hu/api/trackback/id/tr98369824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása